Een nieuwe uitdaging!

Aan het prachtige natuurgebied van de Afferdense en Deestse Waarden ligt “De Tabaksplant”. Dit bedrijf is al meer dan 80 jaar een begrip in het Land van Maas en Waal. Samen met onze zoon en schoondochter zijn wij de uitdaging aangegaan om er een vernieuwd horecahart van te maken. Wij, Theo en Miriam Reijers, zijn al langer dan 35 jaar actief in de horeca. Caine heeft zich hier de laatste 10 jaar bij aangesloten en recent heeft Lieke Derks dit team compleet gemaakt. In combinatie met Eetwinkel, een modern en verfrissend concept, willen we vooroplopen in kwaliteit en uitstekende service bieden.

Het interieur van de cafetaria heeft een eigentijdse en warme uitstraling. Het terras voor het pand is volledig vernieuwd en het nieuwe lunchcafé heeft een gezellige, huiselijke sfeer met een moderne touche gekregen. In het feestcafé, waar de traditionele cafésfeer in ere is gehouden, kunnen evenementen tot 110 personen plaatsvinden. Hier vind je dan de juiste sfeer om onvergetelijke feestjes en evenementen te organiseren!

Op het terrein bevindt zich een 18-holes midgetgolfbaan en voor de allerkleinsten is er een speeltuin aanwezig. Neem plaats op het ruime terras, waar je kunt genieten van een smakelijk hapje en een verfrissend drankje, terwijl je kinderen zich vermaken. Parkeerruimte is er voldoende en wij zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.